Julia Boschman emotioneel tijdens eerste K3-show: "Toch eventjes brok in de keel"

door: COS
K3
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag wat het grote moment aangebroken voor Julia Boschman. Het nieuwe K3'tje stond op het podium naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn voor haar eerste optreden.

Een week na de finale van 'K2 zoekt K3' zou Julia Boschman al negen keer in het Sportpaleis staan tijdens de 'Rewind Party'-shows en de Sinterklaasshows. Corona stak daar echter een stokje voor.

Julia moest drie maanden wachten voor ze eindelijk voor een groot publiek kon optreden. Dit weekend staan de eerste negen 'Kom Erbij'-shows gepland in Hasselt. Voor Hanne en Marthe de normaalste zaak van de wereld, voor Julia een helemaal nieuwe wereld.

Na de eerste shows heeft Julia een "supergoed" gevoel. "Ik heb helemaal het gevoel dat ik op m'n plekje ben. Ik denk niet dat ik ooit in mijn leven harder genoten heb", vertelt ze aan HLN Showbits. Fans zorgden zelfs even voor een emotioneel moment.

"Bij onze eerste officiële show liepen we op en in heel de zaal staken mensen papiertje omhoog met daarop 'Welkom Julia' met een hartje erachter. Toen kreeg ik toch eventjes een brok in de keel en dacht ik 'oei, nu sta ik hier toch ineens emotioneel te worden'", aldus Julia Boschman.