Julia Boschman erg geraakt na eerste shows: "Nooit gedacht dat dat zo snel zou gaan"

door: COS
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

Julia Boschman beleefde afgelopen weekend een echte K3-vuurdoop. Maar liefst negen keer gaf ze naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn het beste van zichzelf tijdens de eerste 'Kom Erbij!'-shows.

"Er zijn bijna geen woorden om te omschrijven hoe dankbaar ik ben voor alles wat ik nu mee mag maken", schrijft Julia Boschman op Instagram. "Ik barst uit elkaar van geluk en ben zo trots op iedereen met wie we deze show samen hebben weten neer te zetten."

"Afgelopen weekend voelde als thuiskomen en dat heb ik aan zoveel mensen te danken. Lieve Hanne en Marthe, dankjewel om mij zo te ondersteunen en me keer op keer gerust te stellen, jullie zijn echt beyond amazing en ik ben zo blij dat wij dit mooie avontuur samen beleven", zegt Julia.

Verder bedankt Julia ook presentator Kaj van der Voort, de K3-dansers, choreograaf Tommy, Stefan, Claude en Marie Verhulst. Ook de mensen backstage van belichting en kostumering vergeet ze niet. "Jullie zijn echt onmisbaar!", klinkt het bij Julia.

En natuurlijk wil ze ook iedereen bedanken die tijdens het openingsweekend is komen kijken. "Het was echt een warm bad. Ik voel me echt enorm welkom en had nooit durven dromen dat dat zo snel zou gaan. Een hele hele dikke knuffel voor jullie allemaal", aldus Julia Boschman.