K3-fans hebben een dringende oproep voor Studio 100: "Speciaal voor de oudere fans"

door: COS
K3
Afbeelding bron: VTM

Naar het openingsweekend van de 'Kom Erbij!-show zakten meteen duizenden K3-fans af naar het Trixxo Theater in Hasselt. Er waren veel kinderen met hun ouders aanwezig, maar ook een heleboel volwassen fans die Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn dolgraag aan het werk wilden zien met hun nieuwe collega Julia Boschman.

In 2016 was er een aparte volwassenenshow voorzien bij de afscheidstournee van Karen, Kristel en Josje, waarin ze hun opvolgsters Hanne, Marthe en Klaasje voorstelden. Nu zijn een aantal volwassen K3-fans een petitie gestart met hetzelfde doel: een nieuwe show voor volwassenen.

Het fanaccount 'K3 Hightlights' licht de actie toe. "De setlist van de nieuwe K3 'Kom Erbij!'-show is echt eentje waar ook de grote/oudere fans heel erg gelukkig van worden! Daarom zijn we met enkele fans op het idee gekomen om Studio 100 proberen te overtuigen om opnieuw een show te organiseren, speciaal voor de net wat oudere fans."

Studio 100 werd intussen al gecontacteerd. K3-fans hopen nu op een positieve reactie. Wat we zeker nog mogen doen? Heel simpel: het bericht liken, zoveel mogelijk vrienden taggen en delen. "Hopelijk kunnen we met voldoende aanhangers, net zoals in 2016, Studio 100 overtuigen."