K3-reünie in de maak voor 25ste verjaardag? "Ik zal eens met de twee andere bellen"

door: COS
Kathleen Aerts, Kristel Verbeke en Karen Damen van K3
Afbeelding bron: Instagram @karendamen

Het is dit jaar een feestjaar voor K3. De groep bestaat al 25 jaar. De huidige bezetting - bestaande uit Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman - heeft leuke dingen in petto voor de fans.

Het 25-jarig bestaan van K3 wordt onder meer gevierd met een compilatie-CD en een DVD met de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar. Waar vooral de fans van het eerste uur van dromen is een terugkeer van de originele K3-bezetting.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman vertelden al dat ze heel graag met de originele K3 het podium zouden willen delen. "Goed om te weten", zegt Karen in Dag Allemaal.

"Och, we hebben altijd gezegd dat we dat ooit gingen doen, best voor ons tachtigste. Maar gaan we het beeld dat de fans in hun hoofd hebben, dan niet onderuithalen? Ik wil niet dat de mensen na drie liedjes zeggen: 'Oei, ze zijn oud geworden.'"

Twee of drie liedjes dan? "Kort maar krachtig. Ik zal eens met de twee andere bellen", besluit Karen in het weekblad. Fans staan alvast in de rij voor een ticket. Ook Karens 'Familie'-collega's. 'Als jullie een reünie doen, staan wij op de eerste rij', zei de jonge garde haar.