Kato Callebaut en Tom Dice nemen straf besluit voor de komst van eerste kindje

door: COS
The Starlings - Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Photonews

Kato Callebaut en Tom Dice stonden de afgelopen weken als The Starlings in verschillende zalen. Nu drukken ze even op de pauzeknop bij de 'Dream in full color'-tour.

Op 12 oktober staan Kato Callebaut en Tom Dice nog een voorlopig laatste keer op het podium. Pas op 2 februari hernemen Tom en Kato de tour. Daarvoor hebben ze natuurlijk een heel goede reden: ze mogen wellicht deze maand nog hun eerste kindje verwelkomen.

In februari keren The Starlings al terug naar het podium. "Ik denk wel dat dat haalbaar gaat zijn. Het is onze passie en onze job", zegt Kato aan HLN. "Het gaat wel allemaal nieuw zijn voor ons, maar we hebben momenteel al voor alles wat er gaat komen een plan A én een plan B."

"We gaan vooral moeten afwachten en zien. Het zal afhangen van hoe ons kindje zich voelt en hoe ik ben. Je kan heel veel zaken niet voorspellen, ik ga er wel van uit dat het gaat lukken", aldus Kato.

Er zal altijd iemand extra meegaan op tour om op de baby te passen als Tom en Kato op het podium staan. "Of het kindje kan bij onze families terecht, zelfs onze manager staat ervoor open. Er zijn dus genoeg opties. We nemen het zoals het komt, want niemand weet wat het ouderschap inhoudt tot je erin stapt", zegt Tom.