Kato Callebaut vertelt voor het eerst over miskraam: "Volledig kapot van"

door: LHX
Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Deze week komt de nieuwe plaat van Kato Callebaut en Tom Dice, alias The Starlings, uit. In enkele nummers horen we Kato zingen over de moeilijke periode die ze achter de rug heeft.

In 'De Cooke & Verhulst Show' vertelt Kato Callebaut over wat er de laatste twee jaar allemaal gebeurd is. Zo verloor ze eerst haar oma en dan haar mama.

Haar huwelijk met Tom Dice zorgde voor een lichtpuntje, maar kort erna kreeg ze een miskraam. "Dat was de genadeslag, ik was daar volledig kapot van", klinkt het. "Een depressie kan je het niet noemen, maar ik heb wel twee maanden geen muziek gemaakt."

Op Instagram wil Kato nog een belangrijke boodschap delen. "Vragen aan iemand wanneer er een kindje komt is en blijft heel delicaat", schrijft ze. "Voor mij kwam die vraag voor het eerst weer vijf dagen na de miskraam."

Ze weet dat het allemaal met goede bedoelingen gebeurt. "Maar sommigen dragen een verlies, sommigen willen gewoon simpelweg bewust geen kinderen, bij sommigen lukt het niet. Wees je daar bewust van."