Koen Wauters gaat ook financiële gevolgen voelen na scheiding met Valerie De Booser

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Door de coronacrisis is het voor onze Vlaamse artiesten allemaal een stuk minder. Optreden mag nog voor een beperkt publiek.

Het is dan ook logisch dat zij ook de gevolgen voelen. Koen Wauters heeft een eigen bedrijf en ook hij voelt de crisis. De resultaten van 2019 zijn minder dan die van 2018, al maakt hij met 189.464 euro wel een mooie winst.

Dat zijn cijfers voor de uitbraak van het coronavirus. “Dit heeft een impact op de nationale en internationale economie en zal aanleiding geven tot een vertraging in vele sectoren”, vertelt Koen bij PNWS.

“De exacte impact is voor de vennootschap momenteel niet bekend. Momenteel kan de vennootschap nog steeds aan haar verplichtingen blijven voldoen en zijn er geen achterstallige schulden. Zodoende is de jaarrekening in continuïteit opgesteld.”

Financieel expert Thierry Debels merkt ook dat er nog de scheiding is met Valerie De Booser. Koen heeft ook heel wat vastgoed in zijn vennootschap zitten. “Dit jaar zou die post wel eens een wijziging kunnen vertonen door de scheiding van Koen en Valerie”, bedenkt Debels zich.