Koen Wauters roept zijn kinderen Zita en Nono tot de orde: "Daar schrik ik van"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Koen Wauters heeft met zijn ex-vrouw Valerie De Booser twee kinderen. Nono Wauters werd onlangs zestien en voor Zita Wauters staan er komend najaar al achttien kaarsjes op de taart.

Koen Wauters heeft een erg goede band met zijn kinderen. Ze maken hem ook elke dag enorm trots, zeker wanneer hij van anderen te horen krijgt dat Zita Wauters en Nono Wauters erg beleefde en vriendelijke kinderen zijn.

"Dan denk ik: gelukkig, want als ik die soms thuis meemaak, dan denk ik: godverdikke. Op die leeftijd... die kunnen een mond opzetten. Daar schrik ik van", klinkt het bij Koen in de Qmusic-podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen'.

Volgens Koen ligt dat grotendeels aan de digitale wereld van vandaag. "Met dat gsm'etje, die zijn op de hoogte van veel. Hun wereld is veel groter dan die van mij was op die leeftijd. Daar hoort bij dat ze mondiger zijn."

Koen geeft toe dat Zita hem onder tafel kan praten, maar het taalgebruik? Dat mag soms aangepast worden. "Dan denk je: hallo, je spreekt hier wel tegen je vader, hè."