Koen Wauters verrast iedereen: "Altijd een schoon koppel gevonden"

door: COS
Koen Wauters in 'The Voice Kids'
Afbeelding bron: VTM

Koen Wauters en broer Kris Wauters hebben volgend jaar iets te vieren. Clouseau bestaat dan veertig jaar. Fans hopen op een nieuwe passage in het Sportpaleis.

Koen Wauters en Kris Wauters doen het dit jaar wat rustiger aan met Clouseau met het zicht op het komende feestjaar. Dat betekent echter niet dat Koen stilzit. Hij was recent te zien in 'Special Forces' en presenteert 'Alles Voor De Spelen'.

Koen lijkt met nóg iets speciaals bezig. Op haar Instagrampagina deelt Siska Schoeters een erg bijzondere foto. "Het moest voor mijn werk", schrijft Siska bij een foto waarop ze liefdevol in Koens ogen kijkt. "Altijd heb ik je lief", voegt Siska er nog aan toe.

"Jezus, wat moet jij allemaal doen", reageert Dina Tersago. "Ruil jij nu Niels in voor Koen?", reageert iemand. "Ik moet dringend ander werk zoeken", grapt iemand. "Als ik eens moet invallen", klinkt het nog.

"Altijd een schoon koppel gevonden", reageert iemand. "Schoon koppel zou dat zijn", zegt nog een volger. Siska zou sinds een tijdje echter een koppel vormen met geluidstechnicus Thomas.