Kristel Verbeke haalt bijzondere herinneringen op: "Voor altijd dankbaar"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

De werkweek van Kristel Verbeke begon met een bijzonder emotioneel moment. De toenmalige zangeres kon het dan ook niet laten om haar herinneringen te delen op sociale media.

Het is intussen al acht jaar geleden dat Kristel Verbeke de K3-fakkel doorgaf aan Marthe De Pillecyn. Sindsdien focust het ex-k3'tje zich op andere projecten in de media. Zo is Kristel op dit moment te zien in 'Geld Gezocht', het programma waarin ze samen met Kamal Karmach koppels die het financieel moeilijk hebben weer op de rails zet.

Maandag was voor de zangeres toch wel een bijzonder moment. Kristel kon het dan ook niet laten om haar momentje te delen met de wereld op sociale media. "25 jaar geleden zongen we samen een liedje", schrijft ze bij een foto waarop ze te zien is aan de zijde van Kathleen Aerts en Karen Damen.

"Voor altijd dankbaar voor alles wat we samen hebben mogen beleven. Onwaarschijnlijk hoeveel mensen er ooit naar onze shows zijn komen kijken. Merci! Voor altijd een heel speciale plek in mijn hart", klinkt het nog in haar verhaal op Instagram. Heel wat fans hopen stiekem nog altijd op een reünie, maar daarover zijn (nog) geen details bekend.