Laura Tesoro zegt waar het op staat tijdens de seks met Jordan: "Niet tof om te horen"

door: STG
Laura Tesoro en Jordan Butler
Afbeelding bron: Instagram @lauratesoro

Laura Tesoro is intussen al vier jaar gelukkig met haar vriend Jordan. In Humo onthult ze dan ook enkele pikante details over hun seksleven.

Dat de relatie van Laura Tesoro en haar vriend Jordan er eentje met veel passie is, liet Laura al eerder uitschijnen. "Laat het me zo zeggen: mijn sterrenbeeld is Leeuw en ik sta ook als een leeuw in het leven, met veel emotie en veel passie. Ik ben op álle vlakken een leeuw", klinkt het.

Ze maken er dan ook geen geheim van dat ze van variatie houden tijdens de seks. "Ik probeer graag nieuwe dingen uit en ik wil alles uit het leven halen. Ik wil dus ook niet elke keer op dezelfde plek op dezelfde manier seks hebben. Elke nieuwe plek is een nieuwe ervaring", zegt Laura.

Toch zitten ze niet altijd op dezelfde lijn. "Ik zeg heel eerlijk dat ik iets fijn vind of niet. Op het moment zelf is het voor Jordan misschien niet tof om te horen dat ik niet zo leuk vind wat hij doet, maar het is dan wel meteen duidelijk. En we kunnen daarna samen naar iets leukers zoeken", besluit Laura.