Maakt Linda Mertens komend weekend haar comeback? Regi Penxten lijkt het nu al te verklappen

door: COS
Regi Penxten
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober staat Regi Penxten met zijn Regi family in het Antwerpse Sportpaleis. Eén prangende vraag zal dan eindelijk beantwoord worden.

Toen Regi Penxten aankondigde dat zijn nieuwe Sportpaleis-show 'The Return' ging heten, trokken heel wat fans meteen hun conclusies: iedereen hoopt, maar verwacht ook dat Milk Inc.-zangeres Linda Mertens haar comeback zal maken.

"Ik zal blij zijn als het zaterdag is en ik die vraag nooit meer zal moeten beantwoorden. Maar de mensen gaan blij zijn, dat sowieso", zegt Regi mysterieus aan HLN. Daarmee lijkt Regi toch enigszins te bevestigen dat die comeback komend weekend gepasseerd zal zijn.

"Ik wist natuurlijk dat bij die titel de vraag zou komen. Ik ben niet dom. Maar laat me zeggen dat 'The Return' draait om een concept dat veel groter is dan de vraag of Linda komt of niet", zegt Regi aan de krant.

Of Linda erbij zal zijn, wil hij dus nog niet kwijt. "Ik kan alvast verklappen dat de hele 'Regi-Family' aanwezig zal zijn, maar ook dat er niet echt een wit konijn tussenzit", besluit Regi.