Marthe De Pillecyn van K3 deelt erg verrassende foto na geruchten over zwangerschap

door: STG
Hanne, Marthe en Julia van K3
Afbeelding bron: VTM

Er is de voorbije weken heel wat geschreven over Marthe De Pillecyn. De geruchten over een mogelijke zwangerschap werden steeds sterker. Het K3'tje heeft dan ook een verassende foto op Instagram.

2022 was voor de dames van K3 een bijzonder jaar. Ook bij Studio 100 zorgde dat voor heel wat uitdagingen. Hanne Verbruggen werd voor het eerst mama van Julien. 

En dus moesten Marthe en Julia zich even redden zonder haar. Ze kregen daarbij wel de hulp van Marie Verhulst en Diede Van den Heuvel. Volgens verschillende media zou het wel eens kunnen dat ook 2023 zal zorgen voor nieuw bloed in de groep.

Zo klinken er al enkele dagen geruchten dat nu ook Marthe zwanger zou zijn. Zondagmiddag deelde Marthe dan ook het verlossende antwoord op Instagram. Op de foto is te zien hoe ze zichzelf trakteert op een glaasje bubbels. Haar antwoord is dan ook klaar en duidelijk. 

“Een glaasje bubbels ipv plat water. Gelukkig Nieuwjaar iedereen!”, schrijft ze. Het ziet er dus niet meteen naar uit dat Studio 100 binnenkort opnieuw op zoek moet gaan naar een nieuwe vervangster.