Marthe De Pillecyn van K3 heeft erg mooie woorden voor Hanne Verbruggen en Julia Boschman

door: COS
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman hebben een erg drukke zomer achter de rug. Vanaf eind september start het Nederlandse deel van de 'Kom Erbij'-tour.

Als we de meisjes van K3 zouden vragen wat hun favoriete optreden van de zomer was, dan zullen ze wellicht alle drie zeggen: K3 Live in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Die show vond plaats op 22 juli.

De meisjes hadden er enorm naar uitgekeken om met een liveband op te treden. Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman hebben er dan ook erg van genoten. Dat maakten ze duidelijk in 'K3 Vlogt' op VTM GO.

"Ik ben zo trots op ons", klinkt het bij Hanne na de show. "Ik ook. Ik vond dit zo leuk", reageert Julia. "Zoveel stress en het zit er gewoon op", merkt Marthe op. Het publiek vanaf de eerste seconde dolenthousiast en dat bleef zo gedurende de hele show.

"Die werden zot. Ik dacht: voor ons?", zegt Marthe. "Die waren allemaal zo gelukkig", merkt Hanne op. "Dat maakte mij ook gelukkig. En dan zo het besef van: daarom doe ik dit zo graag", zegt Marthe. "Ik was zo trots op jullie. Ook toen ik jullie bezig zag."