Marthe De Pillecyn van K3 maakt zich zorgen: "Worden we op het matje geroepen?"

door: COS
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman staan sinds dit weekend weer op het podium. Hun 'Kom Erbij'-tour is uit de startblokken geschoten in Hasselt.

De meisjes brengen enkele van de grootste K3-hits, maar ook een paar nieuwe nummers van het album 'Waterval', het eerste K3-album waarop Julia Boschman te horen is. Daarover kregen de K3'tjes onlangs geweldig nieuws.

De meisjes krijgen te horen dat er hen een verrassing staat te wachten. Of ze benieuwd zijn? "Ja, want wij hebben geen flauw idee wat er gaat gebeuren", klinkt het enigszins nerveus bij Julia in de K3-vlog.

"Ik heb geen idee. Ik vind het wel spannend eigenlijk. Worden we op het matje geroepen misschien?", vraagt Marthe De Pillecyn met enige bezorgdheid. Ze hoeft niet te vrezen, want in de volgende kamer liggen drie cadeautjes laar. Hanne Verbruggen heeft meteen een vermoeden.

De meisjes roepen het uit wanneer ze zien dat ze een gouden plaat beet hebben. "Dan hang ik eindelijk ook op de muur!", roept Julia enthousiast. "Dankjewel om zo massaal te luisteren en te kopen en te streamen. Hopelijk zijn jullie 'm nog niet beu", richt Julia zich tot de K3-fans.