Marthe De Pillecyn van K3 over kwalijke geruchten: "Is totaal niet zo"

door: COS
K3, Marthe De Pillecyn, Julia Boschman, Hanne Verbruggen
Afbeelding bron: Photonews

Met de start van de 'Kom Erbij!'-shows is het K3-leven nu écht begonnen voor Julia Boschman. Na haar 'K2 zoekt K3-overwinning was er toch wel sprake van een valse start.

Er waren de Sportpaleisconcerten die werden uitgesteld, maar daarvoor nog de coronabesmetting van Marthe De Pillecyn. De 'K2 zoekt K3'-overwinning vieren, moest zonder het zwartharige K3'tje gebeuren.

Ook de eerste week als K3'tje moesten Julia Boschman en Hanne Verbruggen met z'n tweeën op pad. Toen Marthe uit quarantaine mocht, beweerden kwatongen dat ze uitgesloten werd door haar collega's.

Nu wordt soms nog beweerd dat Marthe zich uitgesloten voelt binnen K3. "Ik ben al twee maanden uit quarantaine. Wij werken al heel lang samen. Nee, totaal niet. Nee, het is zo fijn onderling", zet Marthe recht bij HLN Showbits.

"Dat maakt ook dat de show zo sterk staat", denkt Marthe. "Je voelt gewoon dat we bij mekaar op ons gemak zijn. En dat helpt toch wel een klein beetje om de stress een beetje te minderen en er samen voor te gaan. Dus nee, alles zit keigoed."