Miguel Wiels klapt uit de biecht over Gustaph na Eurovisiesongfestival: "Nogal aparte persoonlijkheid"

door: STG
Miguel Wiels in VTM Nieuws
Afbeelding bron: VTM

Gustaph weet indruk te maken in ons land. Na zijn zevende plaats op het Eutovisiesongfestival weet hij ook bij ons weer naar de top te klimmen in de hitlijsten met 'Because Of You'.

In Dag Allemaal maakt Miguel Wiels de balans op over de prestatie van Gustaph. Volgens Miguel is hij één van de beste zangers waar hij al mee mocht samenwerken.

“Zijn prestatie op het Songfestival is een leuke bekroning, omdat hij altijd de ambitie heeft gehad om ook solo iets te doen. Fijn dat hem dat nu ook gelukt is", klinkt het.

Hij denkt ook de reden te weten waarom een doorbraak zolang op zich liet wachten. “Op het eerste gezicht is hij een vreemde eend in de bijt, omdat hij nogal een aparte persoonlijkheid is”, zegt Miguel.

“Volgens mij is dát de reden waarom Vlaanderen even tijd nodig had om hem in de armen te sluiten. Maar hij heeft wel een enorme gunfactor. Zodra hij de kans krijgt om het beste van zichzelf te laten zien, ga je meteen overstag. Hij is ook een heel lieve en intelligente gast die met zijn twee voeten op de grond is gebleven, en dat vinden Vlamingen heel fijn.”