Moeilijk moment voor Kato Callebaut, Tom Dice en dochtertje Nova

door: LHX
The Starlings - Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Photonews

Op 18 november werden Kato Callebaut en Tom Dice, alias The Starlings, ouders van hun dochtertje Nova. Sinds half oktober hebben ze niet meer opgetreden.

De eerste helft van hun 'Dream in Full Color'-tour hebben Kato Callebaut en Tom Dice al afgewerkt. Aan de tweede helft beginnen ze in februari, na een lange pauze.

Ze zijn van plan om Nova mee te nemen naar al hun concerten, mét een babysit die op haar past terwijl ze op het podium staan. "Toen Nova in de buik zat, zat zij ook al op de eerste rij. Ons kindje gaat opgroeien op het podium", zeggen ze daarover tegen Het Laatste Nieuws.

(Lees verder onder de post.)

"We willen gewoon zoveel mogelijk bij Nova zijn." Daarom zal 24 januari een moeilijke dag zijn: dan vindt de uitreiking van de MIA's plaats, en helaas kunnen ze Nova dan niet meenemen.

Het is de allereerste keer dat Kato en Tom haar bij de grootouders moeten achterlaten en met hun tweetjes op pad gaan. "Het is nu al spannend", klinkt het ietwat ongerust.

Of ze na de show ook gaan feesten, weten ze nu nog niet. "Misschien missen we Nova al zo hard dat we meteen naar huis willen", lachen ze. "We zullen zien."