Natalia heeft het er moeilijk mee na zwangerschap: "Best wel confronterend"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Natalia werd in de afgelopen drie jaar twee keer mama. In maart 2020 mocht de zangeres Bobbi-Loua verwelkomen. Die kreeg in december van 2021 een broertje: Apollo.

Natalia is altijd heel sportief geweest. Als ze een kilootje meer of minder woog, dan lag ze daar niet wakker van. Maar de zwangerschappen hebben haar lichaam en de manier waarop ze ernaar kijkt wel veranderd. 

"Nu weeg ik acht kilo meer, en daar had ik het in het begin wel moeilijk mee", geeft Natalia toe in Flair. "Ik vond het dan vooral lastig dat ik niet meer in mijn kleren paste, dat was best wel confronterend."

Intussen heeft Natalia er wel vrede mee. "Omdat ik weet dat die ik die zwangerschapskilo’s wel weer zal kwijtraken. Mijn lichaam heeft tenslotte twee prachtige kinderen op de wereld gezet, en daar ben ik trots op!"

Natalia snapt dat sommige mensen bang zijn dat hun lichaam fel zal veranderen tijdens de zwangerschap. "Ik had daar ook schrik voor, maar eens je dan een kindje hebt, kijk je daar met een heel andere blik naar."

Tags Natalia