Nono Wauters steekt de draak met vader Koen Wauters na groot nieuws vanuit Saoedi-Arabië

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Koen Wauters vertrok net voor de jaarwisseling naar Saoedi-Arabië. Na tien jaar zou hij er opnieuw deelnemen aan de Dakar-rally.

Koen Wauters nam de afgelopen weken voor de dertiende keer deel aan de Dakar-rally. Hij waagde zich met co-piloot Pascal Ferryn aan de Dakar Classic. Ze hoopten in de top twintig te belanden en dat is gelukt.

Het duo is twaalfde geëindigd in het algemeen klassement en vierde in hun eigen klasse. Hun teamleden eindigden achtste algemeen, maar winnen de Dakar Classic bij de trucks. Koen is een tevreden lman.

"Er zijn er twee zeer blij nadat ze de eindmeet van de Dakar Classic hebben gehaald. Dankjewel aan Pascal en het hele Feryn Dakarteam voor twee zalige weken", schrijft Koen op Instagram.

Koen krijgt natuurlijk honderden reacties. Twee daarvan zullen hem het meeste deugd doen. "Whoehoeeeeeh", reageert een opgetogen Zita Wauters. "Trots", schrijft Nono Wauters. Al kan die het niet laten om ook even de draak te steken met zijn papa. "Bompa geraakt nog vooruit", klinkt het.

Download nu de gratis app van Redactie24