Pommelien Thijs heeft verontrustend nieuws over zichzelf

door: PMN
Pommelien Thijs
Afbeelding bron: Instagram @pommelienthijs

Pommelien Thijs heeft bij de start van het nieuwe jaar verontrustend nieuws te melden. Het gaat over zichzelf. De zangeres scoorde afgelopen jaar nog een monsterhit met ‘Erop of Eronder’.

Pommelien Thijs is één van de deelnemers aan het Play4-programma ‘Expeditie Groenland’. Een loodzware tocht van 164 kilometer door de ongerepte sneeuwvlaktes van Groenland. Een lachertje is dat allerminst.

In de eerste aflevering zegt Pommelien dat ze geen meisje van 21 jaar wil zijn dat al tegen een burn-out aanloopt. Dat is heel verontrustend nieuws. “Maar op de rand van een burn-out denk ik niet al gezeten te hebben”, merkt ze op.

“Er zijn wel al momenten geweest dat het heel druk was en dat mijn lichaam het signaal gaf: dit houden we niet lang meer vol. Ik wil van mijn carrière in de entertainment wereld een duurzaam verhaal maken. Voor mijn lijf, voor mijn hoofd en voor de mensen rondom mij.”

Het laatste wat Pommelien wil is opgebrand geraken. Ze beseft meer dan eens dat ze moet doseren. Laat het nu net dat zijn waar ze het zo moeilijk mee heeft.

“Dat ligt niet alleen aan mij, maar ook aan hoe fijn alles aan het verlopen is. Daarom moet ik dus extra waakzaam zijn blijven dat alles mooi in evenwicht verloopt.”