Regi doet opvallende onthulling over zijn trouwfeest: "Zou jammer zijn"

door: LHX
Regi en vriendin Kristel
Afbeelding bron: Instagram @realregi

Regi en zijn vriendin Kristel Hubeny zijn nog niet zo lang samen, maar het zit duidelijk helemaal goed tussen hen. In april, amper twee maanden nadat ze hun relatie bekendmaakten, vroeg hij haar ten huwelijk.

De voorbereidingen van het trouwfeest zijn momenteel in volle gang. Regi zelf, die het ongetwijfeld al ontzettend druk heeft, hoeft er echter niet al te veel mee bezig te zijn: aan Het Laatste Nieuws onthult hij dat het Kristel en de weddingplanner zijn die alles in elkaar steken.

Dat betekent echter niet dat het hem allemaal niet veel kan schelen. "Uiteraard ben ik er wel bij betrokken, we overlopen het in de zetel, maar van mij krijgt ze carte blanche", zegt hij. 

Een van de dingen die Kristel al geregeld heeft, is een trouwjurk. Hoe die eruit ziet, weet haar verloofde nog niet. De traditie wil immers dat hij die pas te zien krijgt op de trouwdag.

Hij vermoedt echter dat het een eerder simpele jurk zal zijn. "Kristel is heel sexy, dus ik hoop dat ze dat toch wat uitspeelt. Helemaal bedekt zou jammer zijn", vindt hij.

Tags Regi