Regi krijgt snoeiharde kritiek: "Degoutant"

door: LHX
Regi Penxten
Afbeelding bron: VTM

Op 2 december 2023 trouwden Regi en Kristel Hubeny in de Limburghal in Genk. Het grote trouwfeest vindt binnenkort pas plaats.

Voor hun trouwfeest trekken Regi en Kristel naar Zuid-Afrika, Regi's tweede thuis. 27 februari is de grote dag.

Heel Vlaanderen zal kunnen meekijken, want hun trouwdag is volledig live te volgen op VTM 2. De receptie, het uitwisselen van de ringen, het jawoord en het avondfeest: het wordt allemaal uitgezonden.

Wanneer het diner begint, gaan de camera's even uit en wordt de romcom 'Marry Me' getoond op VTM. Nadien gaan we terug naar Zuid-Afrika voor de openingsdans en de start van het feest.

Er zijn veel mensen die uitkijken naar Regi's grote dag, maar er komt ook heel wat kritiek. "Op dat programma zat iedereen te wachten", reageren de kijkers sarcastisch op sociale media.

"En daar gaan we een programma van maken. Als de kassa maar rinkelt. Kan er geen deftige tv meer gemaakt worden?", klinkt het ook. "Echt? Moet dat op tv? Is dat niet iets persoonlijks?"

"Daar kijk ik niet naar. Wat een zever. Het moet serieus pijnlijk zijn voor Elke", wordt er verwezen naar Regi's vorige vrouw. "Degoutant." "Hoe mediageil kun je zijn?"

"Hoe lang zal dit huwelijk duren?", vragen sommigen zich ook af. "En binnenkort een nieuwe reeks: 'De scheiding'?"

Tags Regi