Regi Penxten heeft fantastisch nieuws voor iedereen die de comeback van Linda Mertens gemist heeft

door: COS
Regi en Linda Mertens in het Sportpaleis
Afbeelding bron: VTM

Fans hoopten er al een jaar lang op en werden afgelopen weekend niet teleurgesteld: 'The Return', Regi's show in het Sportpaleis, verwees wel degelijk naar de comeback van Linda Mertens.

Linda Mertens is terug. In een kolkend Sportpaleis stond Linda afgelopen weekend tot grote euforie van alle fans weer aan de zijde van Regi tijdens zijn concert 'The Return'. Regi heeft nu geweldig nieuws voor Linda's fans.

Wie de emotionele en nu al legendarische comeback van Linda heeft gemist, kan 'The Return' vanop de eerste rij herbeleven. VTM 2 brengt het gigafeest van Regi op zaterdag 4 november om 22.20 uur naar de Vlaamse huiskamers. 

Linda's langverhoopte terugkeer naar het podium was ongetwijfeld de grote verrassing van Regi's spectaculaire liveshow in het Sportpaleis, maar tijdens 'The Return' schudde Regi nog een heleboel verrassingen en special guests uit zijn mouw.

Zo daalt popprinses CAMILLE uit het dak neer om het er daarna af te blazen en maken andere leden van de Regi Family het gigantische feest compleet. Terwijl Maxine het Sportpaleis inpakt en Jaap Reesema het in vuur en vlam zet, zorgen Regi Academy-winnaars Pauline, Arno en Melanie voor vuurwerk.