Regi is resoluut over het einde van zijn carrière: "Dát wil ik niet"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Al jarenlang is Regi een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld. Maar denkt hij soms na over het einde van zijn carrière?

Een plan voor ná zijn dj-carrière heeft Regi niet, maar toch weet hij dat hij waarschijnlijk ooit zal moeten stoppen. En wanneer het daarvoor tijd is, weet hij ook.

"Elk weekend zijn er shows van groepen die al twintig jaar geen hit meer gehad hebben. Dát wil ik niet", zegt hij in de podcast '22 minuten stomme vragen'. 

"Ik zou nu perfect kunnen stoppen. Mijn catalogus is groot genoeg om de rest van m'n leven op te teren. Maar ik vind het zo leuk dat er altijd nieuwe nummers bij komen. Als we nu een Regi Live doen, kan ik én 'Walk on Water' spelen, én 'Zwaartekracht', en dat marcheert allebei."

"Het zou heel zielig zijn als ik daar alleen maar 'Walk on Water' stond te zingen. Er zijn heel veel groepen die dat wel kunnen, ik niet. Dan stop ik liever, dan ga ik liever iets anders doen", klinkt het. "Ik zou er superdroevig van worden, van elk weekend liedjes van 20 jaar geleden te moeten spelen."

Tags Regi