Regi verrast met uitspraak over huwelijk met Kristel: "VTM mag me altijd bellen"

door: COS
Kristel Hubeny en Regi Penxten
Afbeelding bron: Instagram @realregi

Regi Penxten heeft al een geweldig 2023 achter de rug, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. En ook 2024 belooft nu al een topjaar te worden.

Regi Penxten stelde ons op Valentijnsdag voor aan zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny. Twee maanden later was het niet meer 'vriendin', maar 'verloofde'; in Zuid-Afrika ging Regi op één knie voor zijn knappe vriendin.

Regi en Kristel zijn volop bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Dat zou begin 2024 plaatsvinden. Het lijkt erop dat het paar het koude België zal ontvluchten en warmere oorden zal opzoeken voor hun jawoord.

Regi trouwde in 2012 met Elke Vanelderen. Het huwelijks werd toen live uitgezonden op televisie. Of dat opnieuw het geval zal zijn, weet Regi nog niet. "Maar ik zou het wel heel leuk vinden. VTM mag me altijd bellen", verrast Regi in Story.

"Ik zou dat als kijker graag zien", zegt Regi. "Kristel en ik krijgen trouwens vrij veel positieve commentaren op onze verloving. Mensen vinden ons blijkbaar wel een mooi koppel en ze snappen maar al te goed waarom we zo snel gaan trouwen."

Tags Regi