'The Starlings' nemen geen blad voor de mond over performance van Gustaph voor 'Eurosong': "Absoluut niet het geval"

door: STG
The Starlings - Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Photonews

Tom Dice en Kato Callebaut van 'The Starlings' hebben er turbulente weken opzitten. Ze verloren met amper één puntje verschil van Gustaph in de voorrondes van 'Eurosong'.

'The Starlings' hadden duidelijk meer verwacht van hun deelname aan het 'Eurosong'. Helaas zullen niet zij, maar wel Gustaph ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. 

De teleurstelling was dan ook groot. "Er is amper over onze performance, stemmen en muziek gepraat. Het voelde als een gebrek aan respect voor het werk dat hierin is gekropen. We stellen ons heel veel vragen. Of we daar een eerlijk antwoord op zullen krijgen van die mensen, daar twijfel ik aan", klonk het na de finale gefrustreerd op Instagram.

Ondanks alles lijkt het zware verlies nu toch bekoeld te zijn. Tom en Kato laten zich dan ook uit over de prestaties van Gustaph bij MNM. 

“We zijn er echt van overtuigd dat Gustaph het heel goed gaat doen”, zegt Kato op de radio bij MNM. Toch vindt ze het jammer dat er heel veel gezegd is geweest over de preselecties en dat ze een beetje het gevoel heeft dat er gecommuniceerd werd dat zij niet achter Gustaph staan. “Maar dat is absoluut niet het geval”, verduidelijkt ze.