Van je vrienden moet je het hebben! Natalia krijgt onaangename verrassing via WhatsApp.

door: ASX
Afbeelding bron: VTM

Op zaterdag 11 februari was Natalia te gast bij ‘Radio2 Weekwatchers’. Eén van de onderwerpen die daar de revue passeerde was dat de helft van 15 tot 25-jarige meisjes al eens een dickpic ontvingen. “Heel intimiderend”, reageerde de zangeres op dit nieuws.

Zelf kreeg Natalia nog niet te kampen met ongewenste foto’s van mannen. Al weet ze het niet helemaal zeker. “Ik krijg nooit meldingen, want die staan af. Ik kijk ook zelden tot nooit in mijn map met ongelezen berichten”, vertelt Natalia.

“Ik zet die meldingen bewust af. Mijn gsm zal nooit trillen of rinkelen. Ik wil zelf de controle hebben over wanneer ik kijk naar social media en berichten. Ik wil niet constant lastiggevallen worden. Dat is niet leefbaar anders”, verduidelijkt de coach uit ‘The Voice’.

Op de vraag wat ze zelf met een dickpic zou doen, reageert Natalia gevat: “Ik zou die misschien wel zelf op Instagram gooien. Dan zou het snel gedaan zijn, denk ik”, lacht Natalia. En de zangeres houdt effectief woord.

Via WhatsApp werd Natalia door één van haar beste vrienden geprankt. “Ineens zeg je dat je nog nooit een dickpic had gekregen. Voila se”, staat te lezen onder een foto voor wat moet doorgaan voor een … jeweetwelwat. “Is wel sympathiek van mijn vrienden, vind ik”, besluit Natalia.

Natalia Instagram Stories
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic