Stressvolle gebeurtenis voor Apollonia Sterckx uit ‘Thuis’: “Het moest goed zijn”

door: ASX
Apollonia Sterckx
Afbeelding bron: VRT MAX

Moord, bedrog, drugs ... in de populaire VRT1-soap ‘Thuis’ passeerden alle dramatische onderwerpen wel al eens de revue. Gelukkig wordt de kijker bij wijlen ook getrakteerd op een romantische of zelfs sensuele scène.

Het hing al een tijdje in de lucht en op donderdagavond was het eindelijk zover; Britney – gespeeld door Apollonia Sterckx (foto) – werd ontmaagd door haar vriendje Gaby (acteur Aaron De Groeve). Een bijzonder spannend moment, niet alleen voor het personage, maar ook voor de actrice zelf.

“Het was de allereerste keer dat ik een intieme scène moest spelen”, vertelt Apollonia op radio2. “Het was heel spannend, maar ik was ook echt benieuwd om die scène te brengen”, gaat de jonge actrice verder.

Apollonia had best last van stress tijdens het inblikken van de pikante scène. “Het moest gewoon goed zijn, ik moest wel presteren. Ik kon alleen maar denken: Dit gaat echt op tv te zien zijn”, lacht Apollonia. “Maar ik heb gelukkig al veel positieve reacties gekregen”, besluit de 17-jarige actrice.