Vrienden maken het Hugo heel duidelijk: "Dat zou Colleke ook gewild hebben"

door: COS
Nicole en Hugo
Afbeelding bron: Photonews

Nicole Josy overleed op 4 november na een noodlottige val van de trap. Echtgenoot en zielsverwant Hugo Sigal was erbij toen Nicole haar laatste adem uitblies. 

Op zaterdag 12 november na Hugo Sigal samen met duizenden collega's, vrienden en fans (via livestream) afscheid van een muziekicoon. Nicole Josy werd 75 jaar oud en leed al enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer.

Voor Nicole & Hugo was het altijd ondenkbaar dat ze zonder elkaar zouden moeten leven. Dat ondenkbare is voor Hugo nu jammer genoeg werkelijkheid geworden. Toch wil hij blijven leven, dat weten zijn goede vrienden Didier en Christel.

"Dat zou Colleke ook gewild hebben, en dat heb ik hem ook gezegd", zegt Christel aan Dag Allemaal. "Hij mag zich niet laten gaan. Hopelijk gaat hij nog meespelen in een of ander toneelstuk. Dat zou z'n zinnen verzetten. Nu gaat dat nog niet."

"Hij komt er wel weer bovenop", weet Christel. "Hij mag niet in de put gaan zitten. Wij gaan er alles aan doen om hem te helpen. Colleke zou gezegd hebben: 'Doe voort!'"