Wow! Kato Callebaut deelt schitterende beelden van haar dochtertje Nova

door: LHX
Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Op 18 november verwelkomden Kato Callebaut en Tom Dice hun dochtertje Nova. Hun leven is sindsdien drastisch veranderd.

"Alle meisjes aan de macht", klonk het op zo'n maand geleden op het Instagramprofiel van Kato Callebaut. Ze stelde er toen haar kersverse dochtertje voor.

(Lees verder onder de post.)

Na een maand met Nova maakt ze de balans op met een reeks nieuwe beelden. "Een maand vol liefde, de samenvatting", schrijft ze. 

Ze deelt onder meer een foto die ze uren voor de bevalling trok, een filmpje waarop Nova amper een dag oud is en een filmpje van de bevalling.

"Een van de mooiste dagen uit ons leven", schrijft ze over dat laatste. "Er was veel rust, liefde en ademhaling. Dank aan de zitbal en Tom om (ons) mee op te vangen."

Ook is er een filmpje waarop ze borstvoeding geeft én een ongelofelijk lieve foto waarop Tom Dice met Nova in zijn ene arm en hun hondje in zijn andere arm op de zetel ligt. "Beste papa, nu al", klinkt het bij Kato.

Al maanden voor hun bevalling gaven Tom en Kato te kennen dat ze hun kindje zoveel mogelijk privacy zouden gunnen door geen herkenbare foto's te delen, en die belofte komen ze nog steeds na. De liefde spat van de beelden af, maar nergens is Nova's gezichtje te zien.

Toch hebben hun fans daar absoluut geen problemen mee, integendeel. Ze zijn dolenthousiast. "Prachtig", reageren ze. "Zo schoon!" "Mooi, liefdevol gezin!" "Jullie zijn zo mooi samen."