Zo lief! Christoff stelt ons voor aan zijn nieuwe familielid

door: LHX
Boer Coppens - Christoff
Afbeelding bron: VTM

Christoff heeft zelf geen kinderen, maar hij is wel peter van Lisa-Marie, de dochter van zijn zus Lindsay. Ze betekent ontzettend veel voor hem.

Lindsay en Christoff zijn niet alleen broer en zus en collega's, ze zijn ook erg close. Én ze zijn allebei grote kerstfans. Het is dan ook geen verrassing dat ze kerst samen doorbrachten.

Op Instagram deelt Lindsay enkele foto's van de feestelijkheden. Op de eerste is ze te zien met haar partner Kris en dochtertje Lisa-Marie, op de tweede poseert ze samen met haar broer.

(Lees verder onder de post.)

In Story vertelde ze vorige week al dat Lisa-Marie van haar peter een prachtig cadeau heeft gekregen: een hondje. Het is een schattige maltipoo die luistert naar de naam Victor.

Het is iets wat het meisje erg graag wilde: ze is immers enig kind en zou graag een broertje of een zusje willen. Na twee miskramen en veel mislukte ivf-pogingen is dat voor Lindsay echter geen optie.

Op Instagram deelt Christoff nu een foto van het beestje. "Welkom in de familie, lieve Victor!", schrijft hij erbij.

Zijn volgers zijn helemaal vertederd. "Wat een mooi, lief, schattig hondje. Lisa-Marie zal wel superblij zijn", reageren ze. "Zo schattig!"