Zwangere Hanne Verbruggen moet even afhaken bij K3: Dit is er aan de hand

door: STG
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

Sinds vorige week heeft K3 een nieuwe single. Vanochtend kwamen ze 'Vleugels' officieel voorstellen bij Ann Reymen en Daan Masset op Radio 2.

Het zijn drukke tijden voor de dames van K3. Momenteel zijn ze op tournee in Nederland met 'Kom Erbij'. In ons land treffen ze momenteel al de voorbereidingen voor een nieuwe tournee. Daarbij hoort ook de nieuwe single 'Vleugels'. Die kwamen de dames vanochtend voorstellen bij Radio 2.

"Het nummer is een ode aan mensen met moed die het toch niet echt heel makkelijk hebben. Als omstaander denk je dan vaak van ho, je hebt het zo moeilijk, ik zou met je willen ruilen en je pijn overnemen. Maar vaak hebben mensen zoiets van nee, kom maar op, ik ga dat gewoon doen. Laat maar komen", vertelt Julia.

Opvallende afwezige was echter Hanne. Zij is zes maanden zwanger en voelde zich niet zo goed vandaag. De fans verzinnen ook een nieuwe groepsnaam nu Hanne er niet bij is. Ze stellen 'JM' voor als nieuwe groepsnaam. Een nieuwe naam die bij Marthe en Julia op veel enthousiasme kan rekenen.