André Hazes en Monique Westenberg in het grootste geheim getrouwd? Liedjesschrijver weet meer

door: STG
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes en Monique Westenberg vormen sinds enkele maanden weer een koppel. Het is de vierde keer dat de twee de liefde terugvinden bij elkaar.

André Hazes is opnieuw gelukkig in de liefde. Nu Monique Westenberg weer in zijn leven is gaat het beter dan ooit. Al maakten ze aan het begin wel duidelijke afspraken.

“Ik heb mijn plekje en zij heeft haar plekje’’, klonk het toen. “Ik hou van haar met alles wat ik in me heb en dat had ik waarschijnlijk altijd moeten blijven doen. We zijn goede ouders voor Dré en we hoeven niet iets meer", vertelde hij een tijdje geleden nog bij RTL.

Vorige week werden hun volgers dan ook overstelpt met vakantiekiekjes vanuit de VS. Naar verluidt zouden Monique en André daar in het huwelijksbootje gestapt zijn. Liedjesschrijver Billy Dans heeft intussen gereageerd op die geruchten. Hij zou een trouw wel leuk vinden.

"Nou ja. Dat weet ik niet, en ik ga me ook niet over zijn privéleven uitlaten", vertelt hij aan De Telegraaf. "Ze hebben een vorm gevonden die voor hen heel goed werkt en kleine Dré is superhappy. Dus ik zou zeggen: 'Laat je lekker gaan, geluk voorop toch'", besluit hij.