André Hazes onthult hoe zijn relatie met Monique precies werkt: "Kunnen wij gewoon niet meer"

door: LHX
André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje André
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Na een lange periode vol ups en downs lijkt het erop dat André Hazes en Monique Westenberg eindelijk weer een stabiele relatie hebben. Samen met hun zoontje Dré vormen ze een gelukkig, maar ietwat atypisch gezin.

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer gelukkig samen, maar samenwonen doen ze niet. En dat is misschien wel de reden waarom hun relatie nu wél werkt.

Ze woonden vroeger samen in Berkel, maar naar eigen zeggen was André daar doodongelukkig. "Behalve mijn gezin had ik er niemand, dus was ik altijd aan het vluchten", vertelt hij aan Linda. "Nu heb ik mijn eigen huis in het dorp waar ik ben opgegroeid, waar mijn vrienden van vroeger wonen en ik regelmatig mijn oom, tante en neefjes kan zien."

Ook op andere vlakken heeft André het over een andere boeg gegooid. Hij sport elke dag en gaat vijf keer per week met vrienden lunchen in zijn favoriete restaurant.

Bij Monique en kleine Dré is hij twee tot drie dagen per week. "Wij kunnen gewoon niet meer zeven dagen per week bij elkaar op de schoot zitten, maar we zijn wel trouw aan elkaar", klinkt het.