André Hazes schept duidelijkheid na verslaving: "Zou verschrikkelijk zijn"

door: STG
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes staat er weer. Na een moeilijke periode van verslavingen geeft hij een nieuwe invulling aan zijn leven. Ook voor de omgeving is het even wennen om André terug te zien.

De zomer staat voor de deur. Wie zomer zegt denkt spontaan aan verschillende festivals. Ook voor André Hazes staan er de komende maanden heel wat feestjes op de agenda.

Na zijn verslaving zijn er wel afspraken gemaakt met de organisatie. De band krijgt wel een voorstel om een biertje te drinken, maar André geeft aan dat ze rekening houden met hem. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik wil niet dat het paniekerig wordt", klinkt het.  "Als iemand behoefte heeft aan een drankje, dan doet ie maar. En ik zou het verschrikkelijk vinden mochten mensen plots hun drankjes gaan verstoppen, als ik binnenwandel."

Toch heeft hij een belangrijke boodschap voor de fans. "Ga niet onder mijn ogen zitten snuiven. Niet dat ze dat doen. Maar dat kan echt niet. Dat zou ik echt niet kunnen aanvaarden. Maar een biertje drinken doet toch iedereen in de wereld", besluit hij.