André Hazes schept duidelijkheid over moeder Rachel: "Twijfels bij dingen die ik doe"

door: STG
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes kan niet meer wachten. Hij kijkt ernaar uit om binnenkort drie keer op te treden in ons land. De zanger komt van ver, heel ver.

André Hazes is helemaal terug. Na een turbulente periode is hij weer helemaal klaar om op te treden. Binnenkort staat hij maar liefst drie keer in ons land en lanceert hij zijn nieuwste single 'Deel van mij', een nummer dat meteen komaf maakt met de donkere periode.

“Ik kan niet wachten. Ik wil echt weer optreden en voor een publiek staan", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Er was een tijd dat ik daar angst voor had - daarom had ik ook die biertjes vooraf nodig - maar nu kijk ik er echt naar uit", klinkt het.

"Op het podium staan. Dan ben je de king, hé", weet André. Maar de afgelopen weken waren zo mogelijk nog leuker. In de studio met de muzikanten. Samen nummers maken. Ik organiseer binnenkort zelf een reisje om samen met hen weer nieuwe songs te schrijven.”

Al is niet iedereen zo enthousiast. "Mijn moeder heeft soms twijfels bij dingen die ik doe of personen waar ik mee omga. Maar dat is niet anders bij andere ouders. Ik word dertig. En dan kom je op een punt waarop je elkaar los moet durven laten", bedenkt hij zich.

Dan heeft ieder zijn eigen leven en hoef je elkaars deur niet meer plat te lopen. Dat is het leven.”