André Hazes schept eindelijk duidelijkheid over Monique Westenberg: Zo werkt hun relatie

door: LHX
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Donderdagmorgen was André Hazes te gast op Radio2. Tijdens het gesprek ging het onvermijdelijk over zijn relatie met Monique Westenberg.

Dat André Hazes en Monique Westenberg elkaar na een woelige periode weer hebben gevonden, was al langer duidelijk. Toch hadden veel fans nog vragen bij hun relatie. Zijn ze officieel weer een koppel of enkel wanneer het André uitkomt? Wonen ze samen of heeft André zijn eigen stekje? Op Radio2 geeft de zanger een duidelijk antwoord.

Hij laat weten dat het heel goed gaat tussen hem en Monique. "Ik vind haar ongelofelijk sterk. Dat wij ouder zijn van hetzelfde kindje heeft zij altijd boven de shit gezet. En wat ik ook allemaal heb gedaan, ze heeft me altijd op een bepaalde manier gesteund. Daar krijgt ze van mij nog elke dag credits voor."

"Mijn leven is stabieler dan ooit, en ook met haar", vervolgt hij. "Ik snap dat mensen zeggen: voor hoe lang zal het zijn? Daar heb ik zelf voor gezorgd. Maar wij hebben het zelf heel goed op deze manier."

Ze hebben samen een vorm gevonden die voor hen werkt. "Wij zijn samen, maar wel op onze manier", klinkt het. "Ik woon in mijn eigen huis. Zij woont met Dré in een ander huis. En ik ben daar twee dagen in de week, maar ik kan wel mijn zoon naar school brengen en ik slaap daar af en toe."

Het doel is wel om ooit weer samen te gaan wonen. "Maar nu werkt dit heel goed. En ik ben gewoon bang om daarmee te gaan kloten."