Henriëtte brengt update over toestand Rob de Nijs: “Hij wil leven”

door: ASX
Rob de Nijs
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat niet goed met Rob de Nijs. De Nederlandse zanger werd donderdagavond in allerijl opgenomen op de spoedafdeling met ademhalingsproblemen.

Henriëtte, de derde echtgenote van Rob de Nijs, paste zelf mond-op-mond-beademing toe totdat politie, ambulance en brandweer arriveerden, meldt Het Laatste Nieuws. De zanger werd in zorgelijke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.

De naaste familieleden van de zanger werden gecontacteerd om zich naar het ziekenhuis te reppen. Artsen verbazen zich over het feit dat de zanger de dag doorgekomen is. Volgens hen worden de komende 72 uur cruciaal.

Via Instagram liet Henriëtte weten ontzettend trots te zijn op de vechtlust van haar man. “Hij wil leven”, klinkt het hoopvol. De echtgenote van Rob vroeg ook om een kaars voor het raam te zetten, naar het gelijknamige nummer van de zanger. Een oproep waar massaal gehoor aan gegeven wordt.

Rob de Nijs werd in 2019 met de ziekte van Parkinson gediagnosticeerd. De toestand van de zanger ging zo snel achteruit dat hij in juni vorig jaar noodgedwongen zijn laatste optreden gaf. De zanger werd in december 80.