Zoon Rob de Nijs heeft erg mooie woorden voor zijn vader die strijdt tegen Parkinson

door: STG
Rob de Nijs
Afbeelding bron: Photonews

Dat zanger Rob de Nijs aan Parkinson lijdt, is al langer geweten. In september werd de zanger nog met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. In het Nederlandse weekblad Privé, komt zijn zoon nu met een opvallende update.

Robbert de Nijs, zoon van Rob de Nijs, heeft in een openhartig interview met het Nederlandse weekblad Privé getuigd over de gezondheidstoestand van zijn vader. In september werd Rob nog overgebracht naar het ziekenhuis. Een moment waarop de familie al afscheid nam.

“Overmand door emoties stapte ik de kamer binnen en wist ik eigenlijk niet goed wat ik moest zeggen. ‘Ik hou van je’, fluisterde ik, terwijl ik hem een kus op zijn hoofd gaf. Ik had niet verwacht dat dat zo heftig voor me zou zijn", weet hij daarover te vertellen.

Ondanks alles blijft de zanger strijdvaardig. Robbert heeft dan ook erg mooie woorden klaar voor zijn vader. "We  leven in principe wel dag per dag. Sinds het afscheid wat geen afscheid bleek, is elke dag dat hij er nog is een cadeautje en mooi meegenomen", besluit hij.