Het houdt maar niet op: alweer erg slecht nieuws voor Rob de Nijs

door: ASX
Rob De Nijs
Afbeelding bron: Photonews

In 2019 raakte bekend dat de Nederlandse zanger Rob de Nijs lijdt aan de ziekte van Parkinson. Vorige maand werd Rob in allerijl met spoed opgenomen in het ziekenhuis wegens ademhalingsproblemen. Met hem gaat het intussen beter, maar Rob kreeg erg slecht nieuws te horen over zijn petekind.

“Ons petekind, waar we zoveel van houden, is wederom gevloerd door leukemie. We zijn lamgeslagen en verdrietig. Lief meisje, knappe prachtige schat, we staan naast je. Altijd! Dat kaarsje brandt”, klinkt het in een emotioneel bericht op de Instagrampagina van Jet, Robs vrouw.

De zoveelste tegenslag op rij voor het koppels sinds Rob de verschrikkelijke diagnose te horen kreeg. Nochtans hadden de twee vorige week nog iets te vieren. Programmamaker Joop van den Ende kondigde aan dat Rob zijn eigen musical krijgt.

Dat fantastische nieuws wordt nu opnieuw overschaduwd door het vreselijke nieuws over Robs petekind. "Gevoelens van dankbaarheid en trots wisselen elkaar af met gevoelens van angst en verdriet", besluit Henriëtte.