Rob de Nijs krijgt geweldig nieuws te horen: "Blij en trots"

door: STG
Rob de Nijs
Afbeelding bron: Photonews

Rob de Nijs kampte vorige maand met ‘forse’ longembolieën die hem bijna fataal werden. Dat zei zijn vrouw Henriëtte donderdag in Tijd voor Max op NPO 1. Al is er nu ook positief nieuws. “Wij zijn ongelofelijk trots en blij", klinkt het in een eerste reactie.

Er komt een musical over het leven van Rob de Nijs. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De voorstelling wordt op dit moment ontwikkeld door producent Medialane in samenwerking met Rob en zijn vrouw Jet de Nijs.

“Twee jaar geleden begonnen onze gesprekken met Rob over een project rondom zijn repertoire", begint producer Joop van den Ende. "We hebben meerdere ideeën uitgewerkt en vinden het een eer een musical te mogen maken over iemand die muzikaal zoveel heeft betekend", klinkt het.

Het verhaal van de musical vertrekt vanuit een zanger die naar woorden zoekt en een schrijfster die op zoek is naar iemand om haar liedjes te zingen. Ze komen elkaar tegen in een studio en daar ontstaat een romance. De show moet in 2025 in de theaters te zien zijn.