Monique Westenberg keert alleen terug uit Las Vegas: dit is er aan de hand

door: ASX
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram

Samen met haar vriend, André Hazes, en hun zoontje André heeft Monique Westenberg er een deugddoende vakantie opzitten in Los Angeles. De Nederlandse keert dit weekend huiswaarts, maar wel zonder haar wederhelft. Troubles in paradise?

Geen paniek, er zit (voorlopig) geen haar in de boter bij het Nederlandse showbizzkoppel. De volkszanger blijft gewoon nog even langer in Los Angeles, waar hij vergezeld wordt door zijn neef en tourmanager Djarno Hofland. De heren gaan er samen nog even aan de slag voor de geplande Amerikaanse documentaire.

Monique is ondertussen opnieuw onderweg naar Nederland, samen met haar zoontje. “Dré moet maandag terug naar school. Dat zal wel even lastig worden met die jetlag”, vertelt de blondine op Instagram Stories.

“We hebben een hele fijne reis gehad, maar we zijn ook blij om terug naar huis te mogen gaan”, klinkt het. Monique weet ook al wat ze als eerste gaat doen wanneer ze opnieuw op Nederlandse bodem is. “Een afspraak maken bij de kapper, want ik zie allemaal grijze haren!”