Monique Westenberg supertrots op haar gezin: “Cirkel is doorbroken”

door: ASX
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Photonews

Ze hebben een donkere periode achter de rug, maar André Hazes en Monique Westenberg zitten opnieuw op een roze wolk. Nu de volkszanger de drank definitief afgezworen heeft, zit zijn carrière opnieuw op de rails. En dat stemt niet alleen Monique, maar ook zoontje André Junior heel blij.

“Het is zo mooi om te zien hoe trots onze zoon is op zijn papa wanneer hij op het podium staat, maar ook achter de schermen”, schrijft Monique op haar Instagrampagina. “Het allermooiste is dat hij na de show een Cola Zero voor zijn papa gaat halen. Hij wil voor hem zorgen”, gaat het verder.

André kampte de afgelopen jaren met een zware alcoholverslaving. Helaas iets wat de familie Hazes in de genen zit. “In de geschiedenis ging het om een groen blikje, in meerdere generaties”, schrijft Monique, alluderend op het drankgebruik van André’s vader, die in 2004 overleed.

“Die cirkel is in deze generatie doorbroken”, klinkt het vol trots. “En dat heeft er maar één gedaan. Dat is zijn papa. Het mooiste cadeau voor de rest van zijn leven”, besluit Monique.