Goed nieuws voor spaarders: Deze 4 spaarrekeningen leveren meer dan 2% intrest op

door: MRO
ING Bank
Afbeelding bron: Photonews

De intrest blijft stijgen. Op dit moment leveren 5 spaarrekeningen een totale intrest op van meer dan 2%, volgens de gespecialiseerde website Spaargids.be.

De hoogste intrest krijg je bij de 'Santander Consumer Bank Vision Max', met name 1% basisrente en 1,50% getrouwheidspremie. Een belangrijke voorwaarde is echter dat je minstens 125.000 euro op deze spaarrekening moet plaatsen.

De rekening 'MeDirect Fidelity Sparen' levert in totaal 2,30% intrest op, met name 0,60% basisrente en 1,70% getrouwheidspremie. Bovendien hoef je op deze rekening geen minimumbedrag te storten.

Grootbank ING heeft een spaarrekening die meer dan 2,25% intrest opbrengt. 'ING Tempo Sparen' levert een basisrente op van 0,75% en een getrouwheidspremie van 1,50%. Je mag op deze rekening echter maximaal 500 euro per maand storten.

Wie kiest voor de spaarrekening 'Keytrade Bank High Fidelilty' krijgt een totale rente van 2,10%, met name 0,75% basisrente en 1,35% getrouwheidspremie. Bij deze spaarrekening van Keytrade Bank is geen minimuminleg van toepassing.