Sarah van Soelen brengt eindelijk duidelijkheid: "Zo zit het nu tussen mij en André Hazes"

door: PMN
André Hazes en Sarah van Soelen
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Er zijn al lange tijd geruchten dat André Hazes en Sarah van Soelen niet meer samen zijn. Tot nog toe reageerden ze niet op de geruchten.

 

Daar komt nu verandering in. Sarah van Soelen wil nu toch iets kwijt over de geruchten.

“Niks is uit (...) maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig”, citeert Story haar bij het juice-kanaal Reality FBI.

Sarah van Soelen is in dat interview ook niet echt vriendelijk voor Monique Westenberg. Sarah beweert dat Monique een kledingstuk aan had dat ze zelf twee weken geleden met haar verjaardag droeg.

“Ik doe het haar niet na hoor haha. Ze is bijna 20 jaar ouder”, klinkt het bij Sarah. Volgens haar kent ze ook de reden waarom Monique haar kledingstijl aanpast.

“Dré gaat met een jonger iemand en ze heeft opeens bloemenjurken in de kast opgeborgen. Ik kijk nooit bij haar maar hoor het wel eens, ik lach erom.'”

Het mag duidelijk zijn dat Sarah en Monique nooit de beste vriendinnen gaan worden. “Als ik normaal tegen haar moet doen voor het kind, zal ik het zeker doen. Daarbuiten om: nee”, besluit Sarah.