Christopher Timmerman maakt opnieuw veel indruk: "We did it!"

door: LHX
Stephanie Planckaert - Christopher Timmerman
Afbeelding bron: Photonews

Christopher Timmerman, de man van Stephanie Planckaert, is een erg harde werker. Dat zien we elke week in 'Château Planckaert'.

Met zijn opleiding tot werfleider is Christopher Planckaert de ideale persoon om de werken aan het kasteel van de Planckaerts in goede banen te leiden. In 'Château Planckaert' is de afgelopen weken te zien geweest hoeveel werk hij daar verzet.

Kennelijk heeft hij naast de verbouwingen nog veel energie over, want sinds enkele jaren is hij ook erg intensief aan het sporten. Zo nam hij in 2022 deel aan de marathon van Londen, die hij in minder dan drie uur aflegde.

Zijn recentste sportieve prestatie is de 20 km van Brussel. Eind april maakte hij al bekend dat hij daarvoor aan het trainen was. "Ik kijk er enorm naar uit om door onze hoofdstad te lopen", klonk het toen op Instagram.

(Lees verder onder de post.)

Een week na de wedstrijd deelt hij een filmpje van zijn ervaring. "We did it!", schrijft hij trots. "20 km van Brussel in the pocket. Op naar de volgende uitdaging."

Zijn volgers zijn erg onder de indruk van zijn prestatie. "Wow, superknap gedaan", reageren ze. "Top, Christopher, proficiat." "Klasse, man." "Wij zijn goed bezig." "Alweer een sterke prestatie."