De familie Planckaert moet mensen teleurstellen

door: LHX
Château Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Omdat de familie van Eddy Planckaert zoveel werk heeft aan het kasteel in Frankrijk, wilden ze een tijdlang hun vierkantshoeve in het Ardense Bure verkopen. Dat plan is uiteindelijk niet doorgegaan.

De Planckaerts hadden een overnemer gevonden voor hun vierkantshoeve, maar de administratieve afhandeling liet zolang op zich wachten, dat ze na een half jaar maar beslisten om het gebouw dan toch te houden. Vanaf deze winter kunnen er weer gasten verblijven.

“De deuren van de vierkantshoeve worden binnenkort weer geopend!”, klonk het eind november op Instagram. “We doen deze keer verschillende themaweekends en beginnen al meteen met hét thema van het jaar: kerst én nieuwjaar in de vierkantshoeve!”

“De plaatsen zijn zeer beperkt. Slechts tien kamers zijn beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap!”, klonk het ook. Daarin heeft de familie gelijk gekregen.

Dat blijkt uit een boodschap die ze delen in hun Instagramverhaal. “Kerst en nieuw zijn beide niet langer beschikbaar…”, klinkt het. Mensen die hadden uitgekeken naar een gezellige manier om het eindejaar te vieren, zijn er dus aan voor de moeite.

Gelukkig zijn er nog mooie plannen in het vooruitzicht. “Geen plaatsje kunnen bemachtigen? Niet getreurd, we feesten gewoon verder!”, klinkt het.

In de komende maanden plannen ze namelijk nog een hele reeks Planckaertweekends. Zo kan je in januari gaan genieten van een winterfeest, in februari van Valentijn, in maart van een paaseierenzoektocht, in april van een countryweekend , in mei van een barbecuefestijn en in juni van een zomerfeest.