Fien Germijns kan haar ogen niet geloven: "17 emoties tegelijk"

door: ASX
SWITCH Fien Germijns
Afbeelding bron: Eén

Fien Germijns, presentatrice van Switch, stem bij Studio Brussel en nieuwe leading lady bij VRT, is dit weekend samen met een aantal collega's van Studio Brussel op Pukkelpop. Toen ze gisteren ontdekte wie de zogenaamde Finse band Tarkastaja was, sprong ze net geen gat in de lucht.

Vorige week werd een mysterieuze act op Pukkelpop aangekondigd: de onbekende Finse band Tarkastaja. De groep, bestaande uit twee gemaskerde personen, had maar één nummer en was nergens echt gekend. Er werd de afgelopen dagen druk gespeculeerd dat het over de broertjes Wauters van Clouseau zou gaan. 

De speculaties bleken gisteren ook te kloppen: achter de maskers van Tarkastaja zaten effectief Koen en Kris van Clouseau. Het was een soort gimmick om als Vlaamse popgroep op het alternatieve podium van Pukkelpop te geraken. 

Fien Germijns stond ook vol spanning te wachten op de ontknoping van het gemaskerd bal in The Marquee gisteren en toen Koen en Kris uiteindelijk tevoorschijn kwamen en een uur lang hun grootste hits brachten, beleefde Germijns een dolle tijd: "Ik heb 17 emoties gevoeld. De voornaamste was er een met redelijk wat decibels. Fakking Clouseau op Pukkelpop!!!!" liet Germijns optekenen op haar Instagrampagina.