Jeroen Meus begint eraan met zijn zoon Georges: “Een heus project”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Jeroen Meus start binnenkort met ‘De Mosterd van Meus’. Een nieuw programma van hem op VRT1. Je kan het elke maandagavond bekijken.

Jeroen Meus heeft met Georges een zoon. Die zit intussen al in het laatste jaar van de lagere school. Vader en zoon hebben elkaar trouwens gevonden.

“Hij is gefascineerd door Japan”, legt Jeroen uit in Humo. “Die passie probeer ik dan te voeden met een heus project. Ik luister naar podcasts over het land, ik verzamel alle mogelijke informatie en die fiches prikken we dan samen op de muur van z’n kamer.”

"Hij is helemaal weg van hiphop"

En dat is niet het enige. “Georges is ook helemaal weg van hiphop”, merkt Jeroen op. “Ik stop hem dan m’n oude hiphopplaten toe. En ik ben blij als hij ze goed vindt. Er is dan weer zo’n verrukkelijke samenzwering tussen vader en zoon.”

Jeroen is blij dat hij makkelijk verbinding kan maken met zijn zoon. Hij vindt ook dat Georges in een boeiende fase van zijn leven zit. “Het zal bepalend zijn in hoe hij de volgende jaren naar mij gaat kijken”, bedenkt Jeroen zich nog.